Overslaan

De dag van de pindakaas!

Net als een hoop andere gezonde Nederlanders ben ik ook altijd op zoek naar een gezond recepten voor mijn ontbijt, tussendoortjes en avondeten. Eén product wat bij ons vaak terug te vinden is in de keuken is... pindakaas! En laat het nou net vandaag de dag van de pindakaas zijn! Voor mij de reden om een leuke blog voor jullie te schrijven, waarbij ik inzoom op een aantal lekkere, gezonde recepten met onze smeuïge vriend in de hoofdrol. 

Wist jij dat dit lekkere, smeuïge goedje een heel gezond karakter heeft? Volgens het Voedingscentrum kan pindakaas een hele gezonde manier zijn om je brood mee te beleggen (GELUKKIG!). Let dan wel op dat het gaat om een variant met 100% pindakaas, zonder toegevoegde suikers en zouten. Volgens Men's Health krijg je met 100 gram pindakaas zo'n 20 gram koolhydraten, 6 gram vezels, 25 gram eiwitten en 50 gram vet binnen. Daarom werkt pindakaas zeker erg goed als je spieren wilt opbouwen.

Voor deze blog verzamelden wij voor jou de leukste tips om pindakaas op een gezonde en gevarieerde manier terug te laten komen in je dagmenu:

  • Begin je dag eens anders! Maar wel met pindakaas! Met het recept van Betty's Kitchen geef jij je havermout een smeuïge finishing touch! En zit je gegarandeerd de hele ochtend vol!
  • Pindakaas granola koeken maken. In een klein half uurtje tijd heb je met het recept van Leukerecepten.nl een gezond tussendoortje! Lekker handig om mee te nemen naar je werk. 
  • Banaan en pindakaas tijdens je lunch? Ik krijg persoonlijk nu al trek. Op weightwatchers.com scoorden wij dit heerlijke recept van omelet met banaan en pindakaas.
  • Sluit je dag af met het heerlijke noodles recept van Freshhh. Dit recept heeft bijkomend voordeel dat hij vegan gemaakt kan worden!

Waar wacht je op? Doe je Fitbit om, grijp je boodschappentas en haal je pindakaaspot vandaag nog in huis! 

Wat eet jij graag met pindakaas? Laat het ons weten op Instagram!

With love,

Fitbitbandjes.nl 

Delen:

Ouder bericht Nieuwer bericht

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.