Overslaan

Fit, Fierce and Fabulous het nieuwe jaar in!

En.. voor je het weet is het maart!

Vind jij het ook zo frustrerend dat je je goede voornemens maar een paar weken vol houdt en daarna al weer vergeet? Na een strenge start (of juist helemaal geen start..) zijn ze zo weer verdwenen in je dagelijkse drukke gedachten. 

Zelf geloof ik niet zo in het wachten tot het perfecte moment, zoals oud en nieuw. Maar ik raad juist iedereen aan om in het begin kleine stapjes te maken (yes - hele kleine stapjes tellen ook. Fitbit zegt: *Je hebt vandaag 12 stappen gedaan*. Hoera!)

Bij mij gaan de voornemens voor het nieuwe jaar namelijk altijd na een paar weken al mis, omdat ik 9 van de 10 keer veel te streng voor mezelf begin en het dan niet volhoud. 

Dit jaar doe ik het daarom anders. Ik begin kleiner .. en een week voor oud en nieuw! In deze blog ga ik je vertellen hoe ik met mijn Fitbit Charge 4, nog voor het jaar 2021, Fit Fierce and Fabulous het nieuwe jaar in ga!

Be more Fit.

Op Instagram wordt je er tegenwoordig mee om je oren geslagen. Foto’s van mooie jonge mannen en vrouwen die meerdere keren per week helemaal losgaan in de fitness. Influencers vertellen je van alles over de producten die zij gebruiken om in ‘shape’ te komen. Mijn eerste voornemen voor 2021 is dan ook ‘Be more Fit’.

 Maar dit ga ik niet doen met behulp van Instagram of speciale trainingen. Ik ga het aanpakken op de manier die het beste bij mij past en dat is: gewoon gaan. Dat betekend dat ik vanaf nu gewoon elke week extra ga hardlopen (naast mijn bodypump activiteiten in de Fitness. Fitbit zegt: *Je hebt geen trainingen gedaan deze week*. Dat klopt Fitbit, er is een lockdown!) Op eerste kerstdag heb ik mijn Fitbit Charge 4 omgedaan met het Zwart Diamand bandje. En ik ben gewoon begonnen met hardlopen! 

Nee - mijn tempo was niet zo hoog als vroeger en ja - ik was daarna verrot. Maar dankzij mijn Fitbit zag ik ook dat ik gewoon een fijne cardio had gedaan en calorieën had verbrand. Het begin is er! (En de volgende dag werd ik naar buiten gesleurd door mijn vriend om nog een keer te gaan hardlopen! Fitbit: *Je hebt deze week twee trainingen gedaan!*)

Be more Fierce. 

Dit jaar was het jaar van de anti-socialisering door alle lockdowns en daarmee heb ik mezelf misschien wel meer in de schaduw van anderen geplaatst dan ooit. Ik heb genoeg aandacht aan anderen gegeven, soms zelfs een beetje wanhopig veel (om bijvoorbeeld relaties niet te verliezen). Maar waar stond ik in dit rijtje? 

Mijn leven gaat maar door en het is tijd om meer aandacht aan mezelf te geven. Ik ben gedreven, hoog opgeleid en goed in het leggen van connecties met anderen. Vanaf nu ga ik dit meer benadrukken door mezelf weer zelfverzekerd te gaan kleden en te gedragen. 

Dat kan ik niet alleen, want ik mis vaak genoeg de energie om dat te doen. Daarom wordt mijn eerste baby-stapje in dit geheel mijn slaap te monitoren met mijn Fitbit. 

Be more Fabulous.

Met een druk leven (een klushuis, sport, huishouden en een drukke baan in het onderwijs) vergeet ik soms om voor de spiegel te gaan staan en een stap achteruit te doen. Hoe vaak pak ik niet gewoon de simpele trui uit de kast, vergeet ik mijn sieraden en mode-accessoires, Fitbit of mooie handtas. Aan het einde van 2020 ging ik 80% van de tijd zonder make-up de deur uit.

Sinds vorige week heb ik daarom nieuwe make-up gekocht en handige opruimdozen besteld, zodat ik snel maar fabulous de deur uit kan in het nieuwe jaar! Eén van de opruimdozen is een sieradendoos, zodat ik mijn Milanees Roségoud, Zwart en Zilver bandje snel bij de hand heb. Dan kan ik mijn Fitbit binnen no time matchen met mijn outfit (nu liggen mijn Fitbit bandjes overal en nergens.. En de Fitbit ligt ergens onderaan in een la).

Hoe ga jij je voorbereiden op 2021? Heb jij ook al goede voornemens? Of ben je net als mij al eerder begonnen?

Laat het mij weten via Instagram! 

With love, Fitbitbandjes.nl

Delen:

Nieuwer bericht

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.