Overslaan

Sleeptracking: een week lang slapen met een horloge

Een week lang slapen met een horloge om. Oké, ik moet jullie vandaag iets bekennen..

Het begon allemaal na het plaatsen van de vorige blog over sleeptracking. Voor het schrijven van deze blog had ik veel online gelezen over soorten slaap. En .. ik kon er gewoon niet door slapen! Ik bleef maar nadenken over het artikel dat ik gelezen had over rem-slaap en dat je ogen dan actief blijven bewegen. Bah! Het klonk zo vies! Daardoor hield ik constant mijn gedachten bij mijn Fitbit en lag ik dus gewoon niet lekker.. Het eindresultaat kan je natuurlijk wel begrijpen.. ik heb hem afgedaan!

Op de dagen erna had ik eigenlijk niet meer zo veel last van mijn Fitbit. Daardoor heb ik keurig mijn slaap ‘bijgehouden’. En dat vond ik zo tof om te zien! Ik had altijd het idee dat ik een slechte slaper was .. maar mijn gemiddelde score komt toch uit op 83! 

Mijn Fitbit geeft als eerste aan dat dit een mooie score is. Maar als ik klik op een uitgebreide analyse zie ik toch dat ik veelal ‘licht’ heb geslapen en maar weinig tijd heb doorgebracht in een diepe ‘slaap’. Ik zou dus nog beter kunnen slapen volgens mijn Fitbit. 

Het gebruik van mijn Fitbit heeft me dus laten zien dat ik in principe genoeg uur slaap (score van 83), maar dat ik nog kan werken naar een diepere slaap toe. Ik ga binnenkort, als ik het aankan, meer leren over dieper slapen.

Wat weet jij over je eigen slaap? Heb jij dit al wel eens onderzocht met je Fitbit? Laat het mij weten via Instagram! 
With love,

Fitbitbandjes.nl

 

 

Delen:

Ouder bericht Nieuwer bericht

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.