Overslaan

Vijf tips voor een ontspannen dagje thuis

Nu de zomervakantie volop bezig is, heb je ongetwijfeld ook meer tijd voor jezelf. Maar herken jij ook dat haastige gevoel in de eerste paar dagen van de vakantie? Je bent gewend om dag in dag uit vroeg op te staan en de hele dag actief bezig te zijn. Daarom is het belangrijk om lekker te ontspannen.

 

 Maar hoe doe je dat en waarom? Het is voor je lichaam belangrijk om niet alleen te denken aan je fysieke gezondheid, want je geestelijke gezondheid is even belangrijk. In deze blog geven we je daarom vijf tips om thuis weer helemaal tot rust te komen. En.. waarom niet? Het is helaas niet het lekkerste zomerweer om er op uit te gaan, dus een dagje thuis kan geen kwaad!

 

Kruip eens lekker een dagje op de bank

Zorg dat je de dag van te voren alles in huis haalt wat je nodig hebt. Haal lekker gezond eten, maar zorg ook eens voor wat lekkers. Dat hebben we allemaal wel eens verdiend! Duik vandaag lekker de hele dag op de bank. Zoek een fijne serie uit of kies een aantal goede films.

Bereid een warme douche of bad voor en schenk er eens aandacht aan

Wie houdt er niet van een dagje wellness? De heerlijke geuren, de zachte doucheschuim, zachte muziek en warm licht. Heb je al wel eens geprobeerd om dit in je eigen huis na te bootsen? Schaf van te voren wat kwaliteitsproducten aan, bijvoorbeeld van een welness center. Steek van te voren wat geur kaarsen aan, laat het bad vollopen of spring onder een warme douche.

Verzorg je huid

In de drukte van je werkweek kan je nog wel eens vergeten  om goed voor je huid te zorgen. Toch is deze verzorging minstens zo belangrijk, want je huid wordt dag in dag uit bloot gesteld aan van alles en nog wat. Laat je bij een drogisterij goed adviseren over geschikte producten voor je huid en verwen jezelf.

 Doe even helemaal niks

Op de nieuwste Fitbit toestellen zit een ingebouwde meditatieapp. Heb je deze al wel eens gebruikt? Wij vinden hem heel handig, omdat Fitbit meerdere programma’s heeft gemaakt. Zo kun je kiezen voor een kortere meditatie tot een langere. Uiteraard kan je thuis ook een knus plekje maken om even zelf te mediteren of aan yoga te doen.

Doe een hobby of probeer een nieuwe uit

Niks is lekkerder dan je verstand op 0 te zetten en lekker bezig te gaan met een hobby. Je doet een hobby voor de plezier.

Heb je geen hobby of ben je inspiratieloos, kijk eens hier: https://www.huisvlijt.com/hobbys/

Wij kiezen zelf vandaag voor onze hobby om te koken. Waarom de deur uitgaan als je voor jezelf een heerlijke high tea in elkaar kan zetten?

 

Geniet van je verdiende dag rust,

 

Liefs team Fitbitbandjes.nl!

Delen:

Ouder bericht Nieuwer bericht

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.