Overslaan

Copy of Over ons

Een kijkje achter de schermen bij Fitbitbandjes.nl

Wie zijn wij nou eigenlijk? Wat motiveert ons? Wat willen wij bereiken? 

Dit zijn vragen die wij met regelmaat krijgen. Aan de ene kant professioneel, maar tegelijk praten wij graag mee op Insta en reageren wij niets liever dan op jouw Story's. 

Wij zijn Raoul en Anita en wij zijn in de zomer van 2020 met Fitbitbandjes.nl begonnen.  Wij zijn al heel wat jaartjes gelukkig samen en wonen met onze twee katten in Ouderkerk aan den IJssel. Wij kunnen ieder, op onze eigen manier, onze passies in Fitbitbandjes.nl kwijt. Samen delen wij de interesse voor ondernemen.

Raoul werkt graag aan het ontwerpen en digitaal vormgeven van websites. Hij programmeert de codes van onze webshop zo aan elkaar, waardoor het een overzichtelijk geheel wordt voor jou als klant.

Anita is gek op gezondheid en sport. Ze is bijna elke dag bezig met gezonde voeding en het vinden van leuke fitness work-outs. Ze houdt haar activiteiten dan ook graag bij met haar Fitbit Charge 4. 

Ook heeft ze graag een excuus om de hele dag op Insta te zitten. <3

Wat vind je op onze website?

Een combinatie van een webshop en een blog. We hopen door middel van de blog anderen te inspireren om gezond te leven. Dit proberen we te bereiken door leuke tips en recepten te delen! In onze webshop vind je diverse bandjes voor jouw Fitbit Charge of Versa. We hebben hiervoor gekozen omdat we jullie willen blijven stimuleren om de Fitbit zoveel mogelijk te dragen. En hoe leuk is dat, als je hem kan matchen bij je lievelingsoutfit!

Social media

Op onze social media (Instagram, Pinterest en Facebook) tref je vaak als eerste de nieuwe acties en berichten! Maar we delen ook exclusieve beelden van achter de schermen! Vaak delen wij via onze Instagram en Facebook kortingscodes uit voor onze webshop, Fitbitbandjes.nl.

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.