Overslaan

De Black Friday week begint!

Omdat een hele week shoppen met korting gewoon leuker is!

Als eerst dachten wij natuurlijk aan een gave kortingsactie op Black Friday zelf, maar dat voelt zo kort! Zeker nu de feestdagen er weer aan komen willen wij jou optimaal de kans geven om al je cadeau’s in huis te halen met een leuke korting. Daarom introduceren wij de Black Friday Stapelkorting dagen. Van 22-11 tot maar liefst 29-11 shop je bij ons met korting, oplopend tot maar liefst 30%!

Koop jij 1 bandje? Dan kan je 10% korting krijgen op je bestelling. Vul de kortingscode 'BLACK10' in bij het afrekenen en er gaat automatisch 10% korting van je bestelling af.

Koop jij 2 bandjes? Dan kan je 20% korting krijgen op je bestelling. Vul de kortingscode 'BLACK20' in bij het afrekenen en er gaat automatisch 20% korting van je bestelling af.

Koop jij 3 of meer bandjes? Dan kan je 30% korting krijgen op je bestelling. Vul de kortingscode 'BLACK30' in bij het afrekenen en er gaat automatisch 30% korting van je bestelling af. Ideaal om al je vrienden en familie deze feestdagen te voorzien van een nieuw Fibitbandje!

Waar wacht je nog op?

Bekijk alle bandjes

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.