Overslaan

Over ons

Een kijkje achter de schermen bij Fitbitbandjes.nl

Wie zijn wij nou eigenlijk? Wat motiveert ons? Wat willen wij bereiken? 

Dit zijn vragen die wij met regelmaat krijgen. Aan de ene kant professioneel, maar tegelijk praten wij graag mee op Insta en reageren wij niets liever dan op jouw Story's. 

Wij zijn Kelly en Jesper en wij hebben begin mei 2022 Fitbitbandjes.nl overgenomen van de vorige eigenaren. De oude eigenaren van Fitbitbandjes.nl zijn in de zomer van 2020 begonnen en hebben de afgelopen 2 jaar met veel plezier aan Fitbitbandjes.nl gewerkt. Wij willen hun inzit en passie doorzetten en Fitbitbandjes.nl nog groter proberen te maken.

Wij wonen sinds juni 2021 samen in Silvolde samen met onze hond en twee katten. Wij kunnen ieder, op onze eigen manier onze passies in Fitbitbandjes.nl kwijt. Samen delen wij de interesse voor ondernemen en het leveren van een goed product richting de klanten.

Kelly is gek op social media en kan zich daardoor goed uiten met onze social media platformen zoals Instagram of Facebook.

Jesper werkt graag aan de website en de zakelijke taken omtrent het hebben van een eigen bedrijf.

Wat vind je op onze website?

Een combinatie van een webshop en een blog. We hopen door middel van de blog anderen te inspireren om gezond te leven. Dit proberen we te bereiken door leuke tips en recepten te delen! In onze webshop vind je diverse bandjes voor jouw Fitbit Charge, Versa of Sense. We hebben hiervoor gekozen omdat we jullie willen blijven stimuleren om de Fitbit zoveel mogelijk te dragen. En hoe leuk is dat, als je hem kan matchen bij je lievelingsoutfit!

Social media

Op onze social media (Instagram, Pinterest en Facebook) tref je vaak als eerste de nieuwe acties en berichten! Maar we delen ook exclusieve beelden van achter de schermen! Vaak delen wij via onze Instagram en Facebook kortingscodes uit voor onze webshop, Fitbitbandjes.nl.

Voor je het weet door de brievenbus.

Heb jij voor 16.00 uur besteld?
Dan wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.

Nooit meer weggegooid geld.

Kleur niet zoals je dacht? Partner boos? Tot 30 dagen na je aankoop retourneerbaar.

Kwaliteit doet ertoe.

Op elke aankoop 2 jaar garantie. Omdat wij er zeker van zijn dat alleen jij het stuk kan maken.